Tillbaka till min lista med sökresultat

Park Hotel Suisse & Spa Chamonix-Mont-Blanc

 
Spara

75, allée du Majestic BP49, Chamonix-Mont-Blanc, Haute-Savoie, Frankrike

Boka från
  Storartat, 3.5 170 gästers omdömen
  • Läge 4.5
     
  • Värde 3.5
     
  • Rum 3.5
     
  • Service 3.5
     
  • Städning 4
     
  • Sovkomfort 4
     
Stäng
5
diana b Chamonix Mont Blanc Maka/make/partner Juli 2012 Easytobook.com-resenär
 
 "Excellent location with an amazing roof pool!!!"
Location is excellent and the hotel is very clean. The pool is awesome and the view is amazing. The only thing that bothered me was the fact that I booked a superior room and they gave me a room facing the Brévent mountain which is not as good as Mont Blanc. Plus on that side of the hotel there is construction site and there was a lot of noise and dust in the room. Make sure you ask for a Mont Blanc view when you book and hopefully you will get it.
4
Anonym Sweden Maka/make/partner Februari 2010 Easytobook.com-resenär
 
 "Great location"
Pros: Great location
Cons: Room 820 could hear the neighbours as if they were in my room. breakfast ok, but expected better for the price.
I samarbete med
Stäng
 
Park Hotel Suisse & Spa Chamonix-Mont-Blanc
Storartat, 3.5 5
Baserat på 170 gästers omdömen
  • Läge
    4.5
  • Städning
    4.0
  • Service
    3.5
Storartat

Park Hotel Suisse är ett bekvämt 3-stjärnigt hotell i Chamonix Mont Blanc ligger i ett lugnt och trevligt område nära de främsta busshållplats, järnvägsstation och bara framför turistbyrån. Detta mysiga Chamonix Hotel är ett idealiskt boende valet för en avkopplande semester i hjärtat av regionen Rhône-Alpes. Här erbjuds fantastisk Mont Blanc och Brévent vyer, funktioner Park Hotel Suisse en utmärkt restaurang och bar samt gratis trådlöst internet, ett SPA på plan 6 erbjuder en uppvärmd pool, bastu hamam, massagerum och skönhetsbehandlingar, och 2 mötesrum kan ta emot upp till 100 personer utrustade med trådlöst internet, videoprojektor, TV och blädderblock.

Visa omdömen

Park Hotel Suisse & Spa Chamonix-Mont-Blanc
75, allée du Majestic BP49, Chamonix-Mont-Blanc, Haute-Savoie, 74400, Frankrike
Park Hotel Suisse & Spa Chamonix-Mont-Blanc
Visa på kartan
  •  
  •  
  •  
  •  

Park Hotel Suisse är ett bekvämt 3-stjärnigt hotell i Chamonix Mont Blanc ligger i ett lugnt och trevligt område nära de främsta busshållplats, järnvägsstation och bara framför turistbyrån. Detta mysiga Chamonix Hotel är ett idealiskt boende valet för en avkopplande semester i hjärtat av regionen Rhône-Alpes. Här erbjuds fantastisk Mont Blanc och Brévent vyer, funktioner Park Hotel Suisse en utmärkt restaurang och bar samt gratis trådlöst internet, ett SPA på plan 6 erbjuder en uppvärmd pool, bastu hamam, massagerum och skönhetsbehandlingar, och 2 mötesrum kan ta emot upp till 100 personer utrustade med trådlöst internet, videoprojektor, TV och blädderblock.

Hotellregler och tjänster
 Internet: Lokalt nätverk
 Parkering: Inomhusparkering
Rum: 66
Tjänster:
  • Reception bemannad dygnet runt
  • Bagageförvaring
  • Rumsservice - vissa tider
Bekvämligheter:
  • Hiss
  • Sällskapsdjur tillåtna
  • Flerspråkig personal
  • Helt rökfri byggnad
  • Säkerhetsfack i receptionen
  • Tidningar
Viktig information och villkor: Följande obligatoriska hotel-avgifter som tas ut av hotellet antingen vid incheckning eller utcheckning. Stad / lokal skatt: 1 EUR per person, per natt Listan ovan kanske inte är fullständig. Obligatoriska hotellet avgifter som tas ut kanske inte inkluderar skatt och kan komma att ändras. - Användning av garaget ingår inte i priset och kostar € 12,00 per dag.
Avbokningsregler: Detta erbjudande kan ändras eller avbokas utan avgift upp till 720 timmar innan din incheckningsdatum. Notera att check-in-datum börjar kl 00:00 lokal tid.

arrhes: 30% du montant totala du séjour par Carte Bleue Pénalités d'annulation: avant 30 jours, remboursement 100% des arrhes de 29 à 15 jours, 30% du montant totala de 14 jours à 7 jours: 50% du montant totala stöd av mindre 6 jours à 2 jours: 80% du montant totala moins de 2 jours, 100% du total
OBS! Det åligger hotellkedjan och/eller den enskilda fastighetsägaren att se till att de foton som visas är korrekta. Vi är inte ansvariga för eventuella felaktigheter i bilderna.
Kunder som tittat på "Park Hotel Suisse & Spa" har även tittat på:

Uppge detta referensnummer till kundtjänst på begäran